Cupa Viitorii Campioni / București / 22.09.2018

22-Sep-2018

La Hostelul Formenerg din București, pe data de 22 septembrie 2018, ACS de Șah Viitorii Campioni RDM a organizat concursul de șah rapid, desfășurat pe 4 grupe de joc,  denumit Cupa Viitorii Campioni, unde a fost invitată și Ana-Maria Apostu legitimată la CSM Focșani 2007, junioară ce joacă la categoria de vârstă U08.

Ea a participat la turneul B pentru junioare U10 legitimate și nelegitimate cu CIV<1010, organizat în sistem turneu de 8 participante.

În clasamentul general ea a ocupat locul 5 acumulând 2,5 puncte însă în clasamentul întocmit pentru juniori U08 ea a ocupat locul 1.

De asemena ea a participat în aceiași zi la turneul D pentru junioare U12 legitimate, omologat de FIDE, organizat în sistem turneu de 8 participante legitimate la cluburi din București, Ploiești și Focșani.

În clasamentul general ea a ocupat locul 6 acumulând 2,0 puncte însă în clasamentul întocmit pentru juniori U10 ea a ocupat locul 1.

Putem considera rezultatul ei ca fiind promițător având în vedere faptul că pentru micuța și inimoasa șahistă este al doilea concurs jucat în afara orașului Focșani și că în ambele concursuri a concurat cu fete de vărstă mult mai mare decât ea. Îi dorim cât mai multe participări de acest fel și să aibă un binemeritat succes.

Detalii tehnice

Locul desfășurării: Hostel FORMENERG, et. 2, București

Grupe de joc:

- Turneul A (juniori U10, legitimați și nelegitimați CIV<1010)(șah rapid, neomologat de FR Sah, sistem open, sistem elvețian, 7 runde, timp de joc 10 min/jucător/partidă)

- Turneul B (junioare U10, legitimate și nelegitimate CIV<1010)(șah rapid, neomologat de FR Sah, sistem open, sistem elvețian, 7 runde, timp de joc 10 min/jucător/partidă)

- Turneul C (juniori U12 legitimați)(șah rapid, omologat de FIDE și FR Sah, sistem open, sistem elvețian, 7 runde, timp de joc 10 min+5 sec/jucător/partidă)

- Turneul D (junioare U12 legitimate)(șah rapid, omologat de FIDE și FR Sah, sistem open, sistem elvețian, 7 runde, timp de joc 10 min+5 sec/jucător/partidă)

 

Organizator: ACS DE ȘAH VIITORII CAMPIONI RDM

Telefon: 0757 596 017

Email: viitoriicampioni@gmail.com

 

click aici pentru prospect

click aici pentru lista de înscrieri și rezultate

Mediatizarea evenimentului în presa locală: Monitorul de Vrancea / Ziarul de Vrancea

Album foto

 

 

Please reload

Tags

Please reload

©2018 by Blog. Proudly created with Wix.com

STRÎMBU MIHAI
Focșani, Romania (tel.: 0754 911 627 email: mihaistrimbu@yahoo.com)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now