Cupa de Toamnă / Buzău / 23.09.2018

24-Sep-2018

Juniorii șahiști de la CSM Focșani 2007 își continuă seria de participări la concursuri în orașele unde secția de șah a clubul nostru are relații tradiționale de colaborare cu alte structuri sportive cu același profil.

Astfel în Municipiul Buzău, pe data de 23 Septembrie 2018, ACS Pheonix Buzău  a organizat concursul de șah rapid denumit Cupa de Toamnă Buzău, unde au fost invitați și patru juniori ai clubului nostru.

Concursul s-a desfășurat pe șase grupe de joc fiind omologat la Federația Internațională de Șah miza acestui concurs fiind punctele de rating FIDE care pot fi câștigate sau pierdute de către concurenți ca de altfel și premiile în bani și alte distincții acordate.

·     La turneul A, desfășurat în sistem open general de seniori, pe parcursul a șapte runde s-au întrecut un număr de 30 de șahiști de la cluburi din Buzău, Ploiești, Brașov
Slobozia, București, Focșani, Otopeni și Republica Moldova.
De la CSM Focșani 2007 a participat Alexandru-Ionuț Borza, junior U10,  care a ocupat locul 26 acumulând 2 puncte. Pentru talentatul nostru șahist acest concurs a reprezentat doar un test de verificare el având numărul 30 de start din cei 30 de concurenți, toți ceilalți fiind mult mai bine cotați decât el.

·     La turneul D, desfășurat în sistem open de juniori U08, pe parcursul a șapte runde s-au întrecut un număr de nouă șahiști de la cluburi din Buzău, Focșani, Slobozia și Republica Moldova.
De la CSM Focșani 2007 a participat David-Mihai Andrei, junior U08,  care a ocupat locul 2 în clasamentul general acumulând 5,5 puncte. El a pornit ca favorit patru în acest concurs reușind să-și depășească nivelul, ocupând acest loc fruntaș, având parteneri de joc valoroși.

·     La turneul F, desfășurat în sistem open de juniori U10, pe parcursul a șase runde s-au întrecut un număr de 17 șahiști de perspectivă de la cluburi din Buzău, Focșani și Slobozia.
De la CSM Focșani 2007 a participat Giulia Lungu, junioară U08,  care a ocupat locul 5 în clasamentul general acumulând 3,5 puncte dar și locul 1 în clasamentul întocmit pentru fete. Tot de la același club a participat și micuțul șahist Ioan-Alexandru Andrei care a ocupat locul 10 cu 2 puncte dar și locul 1 la categoria de cârstă U06.

Anton Soare a însoțit grupul de juniori din Focșani.

Detalii tehnice

Locul desfășurării: Restaurant Miorita, Municipiul Buzau

Grupe de joc:

- Turneul A (open general seniori)(șah rapid, omologat de FIDE, sistem open, sistem elvețian, 7 runde, timp de joc 15 min + 12 sec/mutare)

- Turneul B (open juniori U14)(șah rapid, omologat de FIDE, sistem open, sistem elvețian, 7 runde, timp de joc 15 min + 12 sec/mutare)

- Turneul C (open juniori U10)(șah rapid, omologat de FIDE, sistem open, sistem elvețian, 7 runde, timp de joc 15 min + 12 sec/mutare)

- Turneul D (open juniori U08)(șah rapid, omologat de FIDE, sistem open, sistem elvețian, 7 runde, timp de joc 15 min + 12 sec/mutare)

- Turneul E (open juniori nelegitimați U14 )(șah rapid, neomologat, sistem open, sistem elvețian, 7 runde, timp de joc 15 min + 12 sec/mutare)

- Turneul F (open juniori nelegitimați U10 )(șah rapid, neomologat, sistem open, sistem elvețian, 6 runde, timp de joc 15 min + 12 sec/mutare)

 

 

Organizator: ACS Pheonix Buzău

Informații: Iordachescu Sorin
Telefon: 0761 122 248 sau 0729 281 326
Email: sah.pheonixbuzau@yahoo.com

click aici pentru prospect

click aici pentru lista de înscrieri și rezultate: grupa A / grupa B / grupa C / grupa D / grupa E / grupa F

Mediatizarea evenimentului în presa locală: Monitorul de Vrancea / Ziarul de Vrancea

 

Album foto

 

 

Please reload

Tags

Please reload

©2018 by Blog. Proudly created with Wix.com

STRÎMBU MIHAI
Focșani, Romania (tel.: 0754 911 627 email: mihaistrimbu@yahoo.com)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now