Cupa Florilor / Focșani / 25, 27.05.2018

28-May-2018

În zilele de 25 și 27 mai 2018, la Sala Polivalentă din Focșani, s-a desfășurat concursul de șah rapid pentru copii și juniori “Cupa Florilor”. Această întrecere șahistă s-a desfășurat pe trei grupe de vârstă: U8, U10 și U18. Au participat copii și juniori legitimați la cluburile CSM Focșani 2007, CS Olimp Șah Focșani, nelegitimați de la Șc gimnaz. 7 Focșani, Șc. gimnaz. D. Zamfirescu, Șc. gimnaz. Al. Vlahuță, Șc. gimnaz. Șt. cel Mare Focșani, Șc. gimnaz. nr. 3 Focșani, Șc. gimnaz. I. Basgan Focșani, Șc. gimnaz. A Saligny Focașani, CN Unirea Focșani, Lic. Ped. Spiru Haret Focșani, Centrul de zi Maria Ajutorul Copiilor, Grad. nr. 18 Focșani, Grăd. nr. 23 Focșani, Grăd. nr. 19 Focșani, Grăd. nr. 16 Focșani, Grăd. nr. 7 Focșani. Participanții au primit cupe, medalii și diplome oferite de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea în cadrul programului ”Promovarea sportului de performanță”.

Întrecerea la grupa U8 s-a desfășurat în sistem elvețian pe data de 25 mai începând cu ora 16:30. Locul I a fost câștigat de David-Mihai Andrei (CSM Focșani 2007) 6 puncte, locul II de Adelin-Ștefan Dăscălescu (Șc. gimnaz. Al. Vlahuță Focșani) 6 puncte și de Denis-Ionuț Pilă (Șc. gimnaz. nr. 7 Focșani) 5,5 puncte. La fete primele 3 locuri au fost ocupate în ordine de către: Ana-Maria Apostu (CSM Focșani 2007), Giulia Lungu (Lic. Ped. Spiru Haret Focșani) și Bianca-Maria Beșleagă (Șc. gimnaz. nr. 7 Focșani).

Întrecerea la grupa U10 s-a desfășurat în sistem turneu pe data de 27 mai începând cu ora 13:00. Locul I a fost câștigat de Yannis-Raphael Grecu (CSM Focșani 2007) 9 puncte, locul II de David-Mihai Andrei (CSM Focșani 2007) 7 puncte și de Andrei-Dănuț Neagu (CS Olimp Șah Focșani) 6 puncte. La fete primele locuri au fost ocupate în ordine de către: Giulia Lungu (Lic. Ped. Spiru Haret Focșani) și Ana-Maria Apostu (CSM Focșani 2007). S-a mai făcut un clasament pe vârste astfel încât locul 1 la vârsta de 8 ani a fost ocupat de Adelin-Ștefan Dăscălescu, locul 1 la vârsta de 7 ani a fost ocupat de Denis-Ionuț Pilă, locul 1 la vârsta de 6 ani a fost ocupat de Patric-Andrei Făcîlă, locul 2 la vârsta de 6 ani a fost ocupat de Filip-Andrei Toia.

Întrecerea la grupa U18 s-a desfășurat în sistem turneu pe data de 27 mai începând cu ora 13:00. Locul I a fost ocupat de Sebastian-Ștefan Ciobanu (CS Olimp Șah Focșani) 6 puncte, locul II de Ștefan Dănilă (CS Olimp Șah Focșani) 6 puncte și de Andrei Cucoaneș (CS Olimp Șah Focșani) 4 puncte. La U12 primele 3 locuri au fost ocupate în ordine de către: Cristian-Eduard Șimon (CS Olimp Șash Focșani), Alexandru-Ionuț Borza (CS Olimp Șash Focșani) și Mihnea-Iustin Baciu (CS Olimp Șash Focșani).

Competiția este cuprinsă în calendarul județean Vrancea al compețiilor șahiste pe anul 2018 susținute de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, fiind efectiv organizată de CSM Focșani 2007 în colaborare cu CS Olimp Șah Focșani. Modul în care a fost concepută organizarea și reușita efectivă a acestei competițiii șahiste se înscrie pe linia stabilită, la începutul anului de către conducerea CSM Focșani 2007 prin dl. director Viorel Ciubotaru, de depistare și promovare la nivel de performanță a valorilor șahiste locale. Arbitrajul a fost asigurat de către Mihai Strîmbu și Anton Soare.

click aici pentru prospect

click aici pentru rezultate

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Tags

Please reload

©2018 by Blog. Proudly created with Wix.com

STRÎMBU MIHAI
Focșani, Romania (tel.: 0754 911 627 email: mihaistrimbu@yahoo.com)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now