Camp. jud. Vrancea juniori / Focșani / 24 - 29.04.2018

30-Apr-2018

Au început Campionatele de Șah ale județului Vrancea pentru copii și juniori, ediția 2018. În zilele de 24 și 25 aprilie 2018 s-au desfășurat primele două turnee la care au luat startul cei mai mici șahiști – turneul copiilor U 7 ani (născuți după 31 decembrie 2010 până la 31 decembrie 2011) și turneul copiilor U 6 ani (născuți după 31 decembrie 2011). S-a jucat șah rapid, sistem turneu.
La fete U 7 ani campioană județeană este Ana-Maria Apostu iar vicecampioană este Teodora Muscalu. La băieți U 7 ani campion județean este Patric-Andrei Făcîlă iar vicecampion, Petru-Andrei Grigore. La fete U 6 ani campioană județeană este Maria Georgescu-Apostu iar vicecampioană județeană este Miruna-Maria Doboș. La băieți U 6 ani campion județean este Filip-Andrei Toia - care și-a făcut astfel un frumos cadou pentru sărbătorirea ziei de naștere –  în timp ce vicecampion județean este Ioan-Alexandru Andrei. 
    S-au mai remarcat în mod deosebit de la turneul copiilor U 7 ani Alexandru Luca (locul al patrulea în clasamentul general și locul al treilea în clasamentul copiilor născuți în 2011), Rareș-Andrei Cîrnu (locul al patrulea la băieți născuți în 2011 și locul al cincilea în clasamentul general), iar de la copii U 6 ani Alexandru-Åžtefan Tudor (locul al treilea în clasamentul general și locul al doilea la băieți născuți în 2012), David Åžtefan Cîrnu (locul al șaselea în clasamentul general și locul al doilea la băieți născuți în 2013).

 De remarcat, de la ambele turnee și prestația șahiștilor Elena Bradu (locul al treilea la fete născute în 2011), Maria-Sara Sandu și Vlad-Alexandru Doboș. Să-i menționăm (în ordinea punctajului realizat) și pe micuții de numai patru ani Ion-Luiz Popa, Ianis-Mihai Ignat-Foca, Andreas Modreanu și Ioana Dumitrașcu, intrați de foarte curând în frumoasa familie a șahiștilor. De altfel, nu numai ei sunt încă în faza de inițiere, ci și alți câțiva șahiști mai sus menționați.
    În zilele de 28 și 29 aprilie începând cu ora 13:00 la Sala Polivalentă din Focșani s-au desfășurat ultimele întreceri ale Campionatului Județean de Șah Vrancea pentru juniori.

La grupa de vârstă U18 cei mai buni au fost: Dănilă Ștefan (CS Olimp Șah Focșani) locul 1, Cosor Mihai (CN Unirea Focșani) locul 2, Corbu Valentin (CS Olimp Șah Focșani).

La grupa de vârstă U12 primii clasați au fost: Baciu Mihnea-Iustin (CS Olimp Șah Focșani) locul 1, Șimon Cristian-Eduard (CS Olimp Șah Focșani) locul 2, Grecu Yannis-Raphael (CSM Focșani 2007) locul 3.

S-a desfășurat și un concurs separat de junioare fete primele trei locuri fiind ocupate în ordine de: Lupu Elena (CS Olimp Șah Focșani), Nițu Elena-Veronica (CSM Focșani 2007), Jinga Elena (CS Olimp Șah Focșani).

Acest campionat județean a fost organizat de către CSM Focașani 2007, CS Olimp Șah Focșani în colaborare cu AJ Șah Vrancea și Direcția pentru Sport și Tinerat Vrancea iar arbitrajul a fost asigurat de Strîmbu Mihai și Soare Anton.

click aici pentru prospect

click aici pentru rezultate - U06

click aici pentru rezultate - U07

click aici pentru rezultate - U08

click aici pentru rezultate - U10

click aici pentru rezultate - U18

click aici pentru rezultate - Fete

 

 

 

Please reload

Tags

Please reload

©2018 by Blog. Proudly created with Wix.com

STRÎMBU MIHAI
Focșani, Romania (tel.: 0754 911 627 email: mihaistrimbu@yahoo.com)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now